TRAILER: Eerste beelden ‘The Boys’ spin-off-serie ‘Gen V’

gen v trailer the boys

TRAILER: Eerste beelden ‘The Boys’ spin-off-serie ‘Gen V’

Bekijk de eerste beelden van de The Boys spin-off-serie Gen V. Een nieuw legioen Supes vecht voor de hoogste plek op de universiteit.

Prime Video heeft de eerste officiële blik op Gen V onthuld, de aankomende The Boys spin-off-serie die zich afspeelt op Amerika’s enige universiteit voor ontluikende superhelden.

De school, die wordt gerund door het grote superheldenconglomeraat Vought International, dient als de incubatie-eenheid voor een nieuwe golf van Supes. Terwijl ze gedwongen worden hun fysieke en emotionele grenzen op de proef te stellen, gaat de serie over een wedstrijd voor de hoogste rang binnen de universiteit.

“Welkom bij Godolkin University, een veilige plek om te gedijen”, vertelt een voice-over terwijl het beeld ironisch genoeg door een schoolgang schuift, versierd met het woord “moordenaar” in rode verf.

Jaz Sinclair speelt een hoofdrol in de trailer, maar het zegt niet veel over wat je van de verhaallijn kunt verwachten – alleen dat het bloederig en natuurlijk extreem bovennatuurlijk zal zijn. De cast bestaat verder uit Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi.

Aanvullend bevestigt de teaser dat Clancy Brown, Alexander Calvert en Jason Ritter de hoofdrollen zullen spelen in de nieuwe serie, terwijl Jessie T. Usher, Colby Minifie en PJ Byrne zullen verschijnen in hun originele rollen als respectievelijk A-Train, Ashley Barrett en Adam Bourke.

Gen V gaat in 2023 in première op Prime Video. Bekijk de officiële first-look trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram