TRAILER: ‘Transformers: Rise of the Beasts’ teaser onthult Optimus Primal en de ‘Beast Wars’-personages

Transformers- Rise of the Beasts trailer

TRAILER: ‘Transformers: Rise of the Beasts’ teaser onthult Optimus Primal en de ‘Beast Wars’-personages

De nieuwe Transformers: Rise of the Beasts trailer onthult Optimus Primal en de Beast Wars-personages. De film verschijnt medio juni 2023 in de bioscoop.

Paramount Pictures heeft afgelopen week de officiële teaser-trailer voor Transformers: Rise of the Beasts uitgebracht, die een eerste blik geeft op de film die is geïnspireerd op de Beast Wars-tekenfilm uit de jaren 90.

Geregisseerd door Steven Caple Jr., zal het komende zevende deel in de Transformers-franchise de eerste poging zijn zonder de tussenkomst van Michael Bay. De nieuwe film, die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in alle films van Bay en Bumblebee, bevat bekende Autobots zoals Optimus Prime en Bumblee, en introduceert ook nieuwe personages, waaronder de Maximals, Terrorcons en Predacons.

De trailer richt zich voornamelijk op de nieuwe personages en belicht de leider van de Maximals, Optimus Primal, ingesproken door Ron Perlman. Op het ritme van Notorious B.I.G. biedt de clip ook een glimp van Optimus Prime, opnieuw gespeeld door Peter Cullen, samen met shots van de indrukwekkende ontwerpen van de titulaire beesten. Bijvoorbeeld Arcee, een voormalige verkenner op Cybertron voorafgaand aan de Great Exodus, maakt een cameo aan het einde van de trailer.

Afgezien van Perlman en Cullen, nemen filmsterren Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Pete Davidson en Cristo Fernández een rol voor hun rekening.

Transformers: Rise of the Beasts gaat medio juni 2023 in première in de bioscoop. Bekijk de officiële teaser-trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram