TRAILER: Bong Joon Ho’s sci-fi thriller ‘Mickey 17’ heeft eerste teaser

Mickey 17 trailer Robert Pattinson Bong Joon Ho

TRAILER: Bong Joon Ho’s sci-fi thriller ‘Mickey 17’ heeft eerste teaser

Bong Joon Ho’s sci-fi thriller ‘Mickey 17’ heeft een eerste trailer. Bekijk de teaser met Robert Pattinson in de hoofdrol hieronder.

Na het succes met zijn Academy Award-bekroonde duistere komediethriller Parasite, is regisseur Bong Joon Ho nu terug met een dystopische thriller getiteld Mickey 17, gebaseerd op het boek Mickey7 van Edward Ashton.

Het verhaal volgt een “vervangbare” werknemer genaamd Mickey Barnes, gespeeld door Robert Pattinson in de film, die op een missie is gestuurd om de ijsplaneet Niflheim te koloniseren. Na elke mislukte missie wordt een nieuw lichaam tot leven gewekt waarbij de meeste herinneringen aan eerdere reizen intact blijven. Met preciezere plotdetails nog geheim, is het onduidelijk hoe nauw de film de gebeurtenissen in het boek zal weerspiegelen, hoewel de naamsverandering duidt op een gezonde hoeveelheid variatie.

Geproduceerd door Plan B Entertainment en gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, zal de film ook de terugkeer betekenen van componist Jung Jae-il van Parasite. Naast Pattinson zal de cast bestaan uit onder meer Mark Ruffalo, Naomi Ackie, Steven Yuen en Toni Collette.

De film zal medio maart 2024 in de bioscopen te zien zijn. Bekijk de teaser bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram