TRAILER: HBO Max toont nieuwe ‘The Last of Us’ teaser-trailer

The Last of Us teaser-trailer HBO Max

TRAILER: HBO Max toont nieuwe ‘The Last of Us’ teaser-trailer

HBO Max heeft een nieuwe The Last of Us teaser-trailer onthuld en we hebben een eerste blik op de Clickers. De serie komt in 2023 uit.

HBO Max heeft de eerste teaser-trailer vrijgegeven van de langverwachte adaptatie van de The Last of Us-videogameserie.

Met de soundtrack Alone and Forsaken door Hank Williams spelend, geeft de twee minuten durende teaser ons een eerste blik op de Clickers – een van de sterkere groep geïnfecteerde wezens die is blootgesteld aan de Cordyceps-herseninfectie. Ook meer beelden van Joel (Pedro Pascal), Ellie (Bella Ramsey), Bill (Nick Offerman) krijgen we te zien. Fans wezen ook op de mogelijkheid dat de serie de proloog van de game shot-voor-shot oppakt, wat meerdere mensen opviel toen Joel werd gezien toen hij een uitweg probeerde te vinden met zijn dochter Sarah (Nico Parker).

De aankomende serie is mede gecreëerd en geschreven door Craig Mazin, bekend van Tsjernobyl en co-president van Naughty Dog en spelregisseur/schrijver van The Last of Us, Neil Druckmann. Naast Pascal en Ramsey zien we in de cast tevens Gabriel Luna, die Joels broer Tommy speelt, Merle Dandridge, die de Fireflies-leider Marlene speelt, en Anna Torv, die Joels smokkelpartner Tess speelt. Gaststerren zijn onder meer Storm Reid als Riley en Murray Bartlett als Frank.

Bekijk de nieuwe The Last of Us teaser-trailer bovenaan. De serie gaat in 2023 in première op HBO Max.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram