TRAILER: Harrison Ford is terug in ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer

TRAILER: Harrison Ford is terug in ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Harrison Ford is terug in Indiana Jones and the Dial of Destiny. Bekijk de trailer van de nieuwste film met Indy hieronder.

De eerste trailer voor de nieuwste aflevering in de langlopende Indiana Jones-franchise is hier. In Indiana Jones and the Dial of Destiny zal de rol van held-archeoloog opnieuw vertolkt worden door Harrison Ford en kunnen we rekenen op een nieuw spannend avontuur.

Vergezeld door “Fleabag”, is Indy te zien in een reeks spannende actiescènes. De previewclip werpt een scherpe blik op wat we kunnen verwachten in Indiana Jones and the Dial of Destiny. Natuurlijk maakt de trailer veel gebruik van het iconische thema dat zeker een gevoel van nostalgie zal opwekken. Enkele interessante shots tonen Harrison Ford in digitaal verjongde flashbacks die de verbindende diepte van de film laten zien.

De nieuwe Indiana Jones-film is geregisseerd door James Mangold, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten en John Williams als componist van de soundtrack. Naast Harrison Ford spelen ook Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, John Rhys-Davies en Shaunette Renee Wilson in de film.

Bekijk de eerste Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer bovenaan. De avonturenfilm gaat eind juni 2023 in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram