TRAILER: De eerste ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ trailer al gezien?

Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer

TRAILER: De eerste ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ trailer al gezien?

Heb jij de eerste Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer al gezien? We zien o.a. Adam Warlock, de High Evolutionary en de terugkeer van Gamora.

Marvel Studios bereidt zich voor op de komst van het laatste project van regisseur James Gunn voor de studio; Guardians of the Galaxy Vol. 3. Met de aanstaande Marvel Cinematic Universe-film van Gunn, die naar DC Studios verhuist, zal de trilogie tot een einde komen.

De bijna twee minuten durende teaser-trailer biedt een blik op de actievolle film die dient om de huidige MCU-fase gereed te zetten en vragen over lopende verhaallijnen te beantwoorden. Met een nieuw uiterlijk zullen de Guardians of the Galaxy onder leiding van Peter Quill, ofwel Star-Lord, op jacht gaan naar Gamora – hoewel de voormalige huurmoordenaar van Zehoberei natuurlijk uit een alternatief universum komt.

In het derde deel van Guardians of the Galaxy zullen we tevens het verleden van Rocket verkennen, met een blik op Baby Rocket en de introductie van Cosmo the Space Dog. Andere introducties komen in de vorm van schurken, met zowel Adam Warlock als de High Evolutionary die in de clip verschijnen.

Bekijk de eerste Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer bovenaan. De Marvel-film gaat op 5 mei 2023 in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram