TRAILER: Nieuwe ‘The King’s Man’ previewclip geeft meer prijs over prequel ‘Kingsman’

The King's Man trailer

TRAILER: Nieuwe ‘The King’s Man’ previewclip geeft meer prijs over prequel ‘Kingsman’

De nieuwe The King’s Man trailer geeft meer prijs over de prequel van Kingsman. De spionagefilm van Matthew Vaughn wordt een bloederige actiethriller.

De COVID-19-pandemie dwong de filmindustrie tot het uitstellen van de nodige films. The King’s Man was één van de slachtoffers, maar heeft nu een releasedatum gekregen in december. Matthew Vaughn’s nieuwste spionagefilm vormt de prequel voor de twee eerdere Kingsman-films, en de nieuwste officiële trailer is nu onthuld.

De aankomende film vertelt het ontstaansverhaal van de Kingsman-organisatie, die werd opgericht tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Als je zin hebt in actievolle thrillers met oorlog en bloed, dan is de kans groot dat je vermaakt zult worden door deze naderende film. De trailer vol geweld neemt kijkers mee terug naar de jaren 1900. Regisseur Vaughn stelt ons voor aan Orlando Oxford (de hoofdpersoon gespeeld door Ralph Fiennes) – een hertog die in dienst is van een geheime inlichtingencommissie, die de taak heeft om een ​​groep oorlogsmeesterbreinen te bestrijden die een plan bedenken om miljoenen te vermoorden.

Andere sterren zijn Harris Dickinson die Conrad speelt, de zoon van Oxford, Gemme Arterton die Polly speelt – zij leidt een groep ‘schoonmakers’ – en Rhys Ifans die schittert als Grigori Rasputin – de beruchte Russische mystieke adviseur aan het hof van tsaar Nicolaas II.

The King’s Man zal rond 22 december in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram