TRAILER: Laatste previewclip voor James Bond’s ‘No Time to Die’ is nu te bekijken

No Time to Die trailer

TRAILER: Laatste previewclip voor James Bond’s ‘No Time to Die’ is nu te bekijken

Bekijk hier de laatste No Time to Die trailer. Het zal de laatste keer zijn dat Daniel Craig in de huid kruipt van de Britse spion James Bond, agent 007.

Na een reeks vertragingen, wordt het laatste hoofdstuk van Ian Flemming’s James Bond-serie met Daniel Craig als agent 007 binnenkort eindelijk uitgebracht in de bioscoop. Ter gelegenheid van de aanstaande wereldwijde première van No Time to Die heeft Metro-Goldwyn-Mayer nu een laatste trailer vrijgegeven voor de 25e James Bond-film, geproduceerd door Eon Productions.

No Time To Die gaat verder waar Spectre in 2015 ophield, en de beschrijving luidt: “Bond heeft de actieve dienst verlaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt om hulp te vragen. De missie om een ​​ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.”

Geregisseerd door Cary Joji Fukunaga, zal No Time to Die tevens fungeren als acteur Daniel Craig’s laatste keer dat hij de Britse spion met een ‘license to kill’ speelt. De cast bestaat verder uit namen als Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz en Ralph Fiennes.

Bekijk de laatste No Time to Die trailer bovenaan en check de film vanaf 30 september in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram