‘Entourage’-producent Rob Weiss ontwikkelt een nieuwe serie over cryptocultuur

Entourage Rob Weiss serie over cryptocultuur

‘Entourage’-producent Rob Weiss ontwikkelt een nieuwe serie over cryptocultuur

Entourage-producent Rob Weiss ontwikkelt een nieuwe serie over cryptocultuur. Je kunt NFT’s kopen om de verhaallijn te beïnvloeden.

Entourage Rob Weiss serie over cryptocultuur

Een nieuwe scripted tv-show over cryptocultuur wordt ontwikkeld met de hulp van de voor een Emmy genomineerde Entourage-producent Rob Weiss. Als je fan bent was deze Hollywood-serie en interesse hebt in cryptocurrency, dan is de serie hoogstwaarschijnlijk wel wat voor jou.

Deadline rapporteerde voor het eerst over de 10-delige serie in maart en merkte op dat de show werd gefinancierd met behulp van blockchain-technologie. Daarnaast zijn de showrunners van plan om NFT’s te maken waarmee kijkers de verhaallijn kunnen beïnvloeden en hopen ze een hele aflevering van de show als NFT uit te brengen.

De comedyserie volgt een tech-oprichter genaamd Mel die een token lanceert ter ere van haar vriend Aveer, die is verdwenen. “Ze strijden tegen megalomane, gecentraliseerde machten en FUD in een opensource-revolutie waar marktrally’s worden afgewisseld met even massale flash-crashes, dus… Hold On For Dear Life”, staat in de beschrijving van de show.

watchhodl serie entourage show

Credits: Watchhodl

Volgens Variety sloot Weiss zich aan bij de serie nadat hij zich aangetrokken voelde tot de pilot van de show, die onderwerpen aanstipte die relevant zijn voor de hedendaagse tech-enthousiastelingen.

“Toen ik de pilot ‘Hold On for Dear Life’ las, had ik het gevoel alsof ik in een nieuw en uniek universum was getransporteerd waar personages in een geheel nieuwe taal over geld spraken”, zei hij. “De valutawereld verandert snel en ‘Hold On for Dear Life’ zal tegelijkertijd verlichten en entertainen.”

Variety voegt eraan toe dat de show ook uitvoerend wordt geproduceerd door Mark Pennell, Satoshi Nakamoto Productions en de MAP Group van Beacon Pictures.

Ga jij de serie over cryptocultuur kijken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HODL series (@watchhodl)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram