TRAILER: Spannende nieuwe preview van ‘The King’s Man’ duikt op

the kings man trailer

TRAILER: Spannende nieuwe preview van ‘The King’s Man’ duikt op

 Een spannende nieuwe trailer van The King’s Man is opgedoken. In de prequel en tevens derde film in de reeks speelt o.a. Ralph Fiennes.

Matthew Vaughns The King’s Man is terug met een gloednieuwe trailer. De aankomende film zal een prequel zijn van de geprezen franchise, plaatsvindend lang voor de gebeurtenissen van Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle.

Ralph Fiennes en Harris Dickinson spelen de hoofdrol in de komische actiefilm en nemen de rol op zich van enkele van de eerste agenten van de cabal. Volgens Vaughn zal de oorsprong van de slogan van de franchise “manieren maakt de man” worden uitgelegd en zien we hoe het tot stand kwam: “we zullen ontdekken waarom een ​​van mijn favoriete regels in de nieuwe film is … ‘reputatie is wat mensen denken dat je bent, karakter is wie je bent’. Het bevat veel van wat ik de huiswaarheden van onze moderne samenleving zal noemen, die goed zijn om te onthouden.” De regisseur merkte ook op: “Het is een allegorie … De Eerste Wereldoorlog gebeurde vanwege een aantal gekke politici en politieke bewegingen die uit de hand liepen. Iedereen dacht dat er geen oorlog kon zijn, en toen gebeurde het. We leven nu in een gekke tijd.”

Naast Fiennes en Dickinson, zal de cast tevens over Tom Hollander, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton en Charles Dance beschikken, om er maar een paar te noemen. Een blik op de nieuwste trailer van The King’s Man vind je bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram