The Glenlivet Caribbean Reserve whisky verrast met zomerse twist

The Glenlivet Caribbean Reserve

The Glenlivet Caribbean Reserve whisky verrast met zomerse twist

The Glenlivet Caribbean Reserve whisky brengt een nieuwe zomerse smaak tot leven. Doorbreek het stereotype en ga voor een tropische cocktail met whisky.

The Glenlivet staat bekend om het doorbreken van stereotypes rondom whisky. En na het succes van hun ‘Original by Tradition’ campagne met zanger Douwe Bob introduceert het merk deze zomer een nieuwe variant. Met de tropische Caribbean Reserve doorbreekt The Glenlivet het stereotype dat whisky niet gedronken zou kunnen worden in de zomer en moedigt het merk juist aan om op warme zomerse dagen van heerlijke whisky cocktails te genieten met vrienden.

The Glenlivet doorbreekt met de lancering van Caribbean Reserve één van de grootste whisky stereotypes. Het merk laat met de nieuwe variant namelijk duidelijk zien dat whisky niet alleen voor de donkere, koude dagen is, maar ook prima in de zomer gedronken kan worden. De Caribbean Reserve is zodoende een single malt met een tropische twist.

Met de aantrekkelijke koraalrode zomerse verpakking, inclusief palmbomen, is dit statement niet te missen in het whiskyschap. De whisky zelf heeft ook een tropische twist dankzij een selectieve rijping op ex-Caribische rumvaten. Hierdoor heeft de Caribbean Reserve naast het kenmerkende zachte karakter van The Glenlivet ook een duidelijke invloed van tropisch fruit.

Drink deze unieke zomerse whisky met een licht zoete twist in een zomerse cocktail, bijvoorbeeld met ananas- of grapefruitsap, of gewoon puur. The Glenlivet wil met de Caribbean Reserve niet alleen de zomer openen voor whisky, maar whisky openen voor iedereen die het wil proberen en graag mooie cocktails drinkt in goed gezelschap. Het is wederom een duidelijke manifestatie van hun ‘Original By Tradition’ campagne, waarbij tradities worden uitgedaagd en een nieuwe generatie whisky drinkers wordt uitgenodigd.

De nieuwe The Glenlivet Caribbean Reserve is nu verkrijgbaar vanaf €37,99 en is te vinden bij de meeste slijterijen.

The Glenlivet Caribbean Reserve

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram