TRAILER: ‘Old’ is de nieuwe psychologische thriller van ‘Split’-regisseur M. Night Shyamalan

old-trailer film m night shayamalan

TRAILER: ‘Old’ is de nieuwe psychologische thriller van ‘Split’-regisseur M. Night Shyamalan

Bekijk nu de nieuwe Old-trailer, met de nieuwe psychologische thriller van The Sixth Sense en Split-regisseur M. Night Shyamalan. Ga jij de film kijken?

M. Night Shyamalan is terug met de officiële trailer van zijn langverwachte psychologische thriller, Old.

In de eerste teaser-trailer maakten we al kennis met een gezin dat hun vakantie begint op wat een idyllisch, afgelegen strand lijkt te zijn. De familie begint echter te merken dat iedereen veel sneller ouder wordt dan zou moeten, waardoor een bizarre race tegen de klok ontstaat.

De film is gebaseerd op het boek Sandcastle van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters, en we zien een cast met Gael García Bernal, Vicky Krieps, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Abbey Lee, Aaron Pierre, Rufus Sewell, Ken Leung en Nikki Amuka- Vogel. De film is geproduceerd, geregisseerd en geschreven door Shyamalan zelf. Sinds zijn doorbraak in het thrillergenre met iconische films The Sixth Sense en Unbreakable, volgden vele films van de regisseur, waarbij de ene film succesvoller was dan de ander, maar eigenlijk nooit meer het niveau van de twee hiervoor genoemden werd behaald. Volgens critici is zijn laatste redelijk geslaagde film Split, uit 2017. Opvolger Glass werd een stuk minder positief ontvangen.

Bekijk de nieuwe Old-trailer bovenaan en check de film medio juli in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram