TRAILER: Chris Pratt, tijdreizigers en aliens in nieuwe sci-fi-film ‘The Tomorrow War’

The Tomorrow War online kijken

TRAILER: Chris Pratt, tijdreizigers en aliens in nieuwe sci-fi-film ‘The Tomorrow War’

Chris Pratt, tijdreizigers en aliens zijn allen te zien in de nieuwe Prime Video sci-fi-film The Tomorrow War. Bekijk nu de nieuwste trailer!

]f

Met tijdreizigers, aliens en Chris Pratt zou je kunnen denken dat we het over een nieuwe Marvel-film hebben, maar niets is minder waar. Deze gloednieuwe science fiction-film is namelijk geproduceerd door Prime Video en zal vanaf 2 juli te zien zijn bij de streamingdienst.

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Chris Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Schakel 2 juli in bij Amazon’s Prime Video om de film te bekijken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram