TRAILER: ‘Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac’ is de nieuwste docu over de raplegendes

Last Man Standing- Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac documentaire

TRAILER: ‘Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac’ is de nieuwste docu over de raplegendes

Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac is de nieuwste docu over de raplegendes. Bekijk nu de trailer van de documentaire.

Je zou denken dat het onderwerp inmiddels al volledig is uitgemolken, maar het lijkt erop dat zolang het mysterie omtrent de moorden van Notorious B.I.G. en 2Pac niet volledig is opgehelderd, de zaken voer voor docu’s zullen blijven. Zo ook nu, aangezien de eerste trailer van Nick Broomfields nieuwste documentaire Last Man Standing: Suge Knight And The Murders Of Biggie & Tupac officieel is onthuld.

De nieuwe docufilm is een vervolg op de veelgeprezen film uit 2002 van de regisseur, Biggie & Tupac, en onderzoekt de recentelijk ontdekte details rond de moorden op twee van de meest invloedrijke hiphopartiesten ooit. De docu duikt diep in het leven van Suge Knight, de ex-CEO van het legendarische raplabel Death Row Records.

Knight is onlangs veroordeeld tot 28 jaar gevangenisstraf wegens doodslag, evenals een lange lijst van geweldsmisdrijven. Bovendien ontleedt Last Man Standing Death Row en de connectie die het had met de straatbendecultuur in Los Angeles, en hoe zij de interne zakelijke werking van het label domineerden. De film onderzoekt ook de associatie die Death Row had met de corrupte politieagenten in LA en hoe dit leidde tot de dood van Tupak Shakur en Biggie Smalls.

Broomfield regisseerde ook de beruchte documentaire Kurt & Courtney uit 1998, waarin hij gedetailleerd “overtuigend nieuw bewijsmateriaal aanlevert dat de betrokkenheid van de LAPD aantoont … en hun poging om bewijsmateriaal te verbergen” met betrekking tot de moorden op Notorious B.I.G. en 2Pac.

Last Man Standing komt medio juli uit.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram