BEGINNERS: Bij ‘Online Drumles’ ontvang je een leendrumstel voor thuis èn krijg je digitale les

Online Drumles online leren drummen

BEGINNERS: Bij ‘Online Drumles’ ontvang je een leendrumstel voor thuis èn krijg je digitale les

Altijd al willen leren drummen? Bij Online Drumles ontvang je een drumstel voor thuis èn krijg je digitale lessen voor een vast bedrag per maand.

Online Drumles online leren drummen

Laten we eerlijk zijn, elke man heeft weleens gefantaseerd over het leveren van een kick ass drumsolo. En is het er na de muzieklessen op de middelbare school nooit van gekomen, dan is het nu de hoogste tijd. Want je bent echt niet te laat! Sterker nog, je bent precies op tijd. Wij hebben namelijk Online Drumles ontdekt, en zij geven de perfecte kickstart aan jouw nog altijd brandende verlangen om goed te kunnen drummen.

Nee, geen zorgen om boze buren die je achteraf moet informeren over het feit dat je een leendrumstel thuis hebt gekregen van Online Drumstel om de online lessen mee te volgen. Drumstellen zijn tegenwoordig namelijk helemaal niet meer per definitie groot en luid. Zo neemt een elektrisch drumstel slechts 1,5 m2 in beslag en is hij bovendien erg stil. Je kunt dus echt op korte termijn al in eigen huis werken aan jouw drumskills! Doe je het liever op een andere locatie? Ook goed. Met Online Drumles leer je namelijk drummen waar en wanneer je wil met behulp van simpele lesvideo’s. Een soort drummen voor dummies!

Online Drumles is in de eerste plaats dus een lesplatform waar online leren drummen centraal staat. Dit doe je door je te abonneren op de videobibliotheek, waar digitale lessen te vinden zijn. Meer dan 1.000 lessen, instructies, how-to’s, en ander materiaal zijn hier te bekijken. Zodra je een abonnement hebt afgesloten – inclusief leendrumstel of gebruik makend van jouw eigen set – kun je direct starten met het waarmaken van jouw drumfantasie. Thuis leren drummen was nog nooit zo makkelijk!

Drummen voor iedereen

Als enige in Nederland biedt Online Drumles drumstellen aan mét drumles. Want met alleen een drumstel ben je er natuurlijk nog niet. En je bent bij hen verzekerd van goede lessen, aangezien ze al sinds 1999 actief zijn op het gebied van drumles geven, zowel off- als online. Daarnaast hebben ze een strenge kwaliteitscheck voor hun lessen en zijn er al meer dan 4.000 tevreden klanten die jou zijn voorgegaan.

Online Drumles vertelt: “Wij kunnen iedereen leren drummen. Zonder uitzondering. Ook die collega of vriend die zegt “maar ik heb echt geen ritmegevoel”. Wij zijn er ook specifiek voor beginners, want wij richten ons niet op drummers, maar juist op niet-drummers!”

Ideaal dus voor zowel jong als oud om alsnog die drumsticks op te pakken, als hobby of misschien wel met nog stoutere dromen in het achterhoofd. Plezier gegarandeerd natuurlijk.

Online Drumles online leren drummen

Online Drumles: Thuis leren drummen met de eerste 14 dagen gratis

Deze grootste online drumschool van Nederland biedt in de praktijk onbeperkt drumles aan voor een vast bedrag per maand, waarbij je de eerste 14 dagen gratis kunt uitproberen. Je kunt dus heel gemakkelijk en vrijblijvend ontdekken of thuis leren drummen iets voor jou is.

Daarnaast bieden zij tevens drumstellen aan in combinatie met de lesabonnementen. Heb jij dus geen drumstel of wil je dit niet aanschaffen, dan krijg je al vanaf slechts 50 EUR per maand een drumstel te leen voor thuis, plus online drumles. Dit is het zogenaamde Online Drumles drumstelabonnement. Wil je de drumstel liever direct kopen? Dit kan! Het Online Drumles jaarabonnement + Drumstel is dan de optie voor jou. Je koopt hier in één keer het drumstel en ontvangt er een jaarabonnement Online Drumles bij.

Drummen is goed voor de ontwikkeling, iedereen kan het met een beetje oefenen en het is vooral gewoon heel erg leuk! En met Online Drumles kunnen we vanaf nu ook razendsnel starten met het online leren drummen. Resteert alleen de vraag: Ga jij voor een leendrumstel of koop je direct jouw eigen exemplaar?

Online Drumles online leren drummen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram