TRAILER: Netflix introduceert filmtrilogie ‘Fear Street’ van ‘Kippenvel’-auteur R.L. Stine

Netflix fear street trailer r.l. stine

TRAILER: Netflix introduceert filmtrilogie ‘Fear Street’ van ‘Kippenvel’-auteur R.L. Stine

Netflix introduceert de filmtrilogie Fear Street, door Kippenvel-auteur R.L. Stine. Ga jij de nieuwe horrorfilms op Netflix kijken vanaf juli 2021?

Netflix heeft de trailer onthuld voor een aanstaande filmaanpassing van R.L. Stine’s Fear Street, een filmtrilogie. In tegenstelling tot veel Netflix-producties die in één keer worden uitgebracht, wordt dit project in de loop van drie weken uitgerold. Ken jij de Kippenvel-boeken nog van vroeger? Dit is van dezelfde schrijver!

Fear Street wordt geregisseerd door Leigh Janiak en elke film speelt zich af in zijn eigen tijdsperiode, maar draait om één horrorverhaal. Zo speelt de eerste film zich af in 1994 en volgen we een groep tieners die de spookachtige geschiedenis van hun stad, Shadyside, Ohio, blootleggen. De tweede film speelt zich af in 1978, terwijl de derde helemaal teruggaat tot 1666.

Regisseur Janiak zei in een verklaring: :We hebben alle drie de films gefilmd tijdens één gekke, bloedige zomer. Het is een droom dat het publiek het verhaal nu op dezelfde manier kan ervaren: rug aan rug, met slechts een week wachten tussendoor.”

Netflix’ aankomende R.L. Stine-verfiling Fear Street gaat in première op 2 juli.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram