TRAILER: Regisseur M. Night Shyamalan is terug met ongemakkelijke film ‘Old’

M. Night Shyamalan Old trailer

TRAILER: Regisseur M. Night Shyamalan is terug met ongemakkelijke film ‘Old’

Regisseur M. Night Shyamalan is terug met Old en heeft de eerste teaser trailer onthuld. Een toevoeging aan zijn films met een verrassend einde?

De eerste teaser-trailer van M. Night Shyamalan‘s aankomende film Old ging in première tijdens Super Bowl LV. De regisseur, die ooit doorbrak met The Sixth Sense, had de laatste jaren wisselend succes met films als Split en Glass. Zijn visitekaartje blijft desalniettemin dat zijn films vaak een verrassend einde kennen.

De trailer duurt slechts 30 seconden en verspilt geen kostbare tijd met het onthullen van de samenvatting van de film: een gezin gaat naar een afgelegen strand voor een vakantie, waar ze later ontdekken dat de plek vervloekt is en dat ze op een of andere manier op mysterieuze wijze snel ouder zijn geworden.

De nieuwe film van Shyamalan is losjes geïnspireerd op het boek van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters, genaamd Sandcastle, waarin een lijk op een strand en een beangstigende omgeving van snelle veroudering een rol spelen. Zo te zien lijkt Shyamalan de belangrijkste elementen van het verhaal intact te houden, hoewel er ongetwijfeld een verrassende wending te verwachten is, rekening houdend met zijn eerdere projecten.

Check bovenaan de eerste teaser-trailer van de aankomende film Old van M.Night Shyamalan, die medio juli in de bioscopen te zien moet zijn.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram