RESTOCK: Dit zijn alle YEEZY sneakers die dit jaar opnieuw worden uitgebracht

RESTOCK: Dit zijn alle YEEZY sneakers die dit jaar opnieuw worden uitgebracht

Dit zijn alle YEEZY restock 2021 sneakers op een rij, inclusief de YEEZY 450 “Cloud White”, YEEZY BOOST 700 “Wave Runner” en meer.

YEEZY restock 2021 sneakers

Kort na de eerste officiële lancering van de YEEZY BOOST 750 in 2015, verscheen Kanye West bij de Breakfast Club-radioshow voor een tweede interview en wees hij erop dat hij zijn releases bij Adidas uiteindelijk zeer toegankelijk wilde hebben voor zoveel mogelijk mensen. Nu YEEZY zichzelf heeft uitgebouwd tot een machtig imperium en de schoenen de mainstream hebben bereikt, is het tijd voor hogere productieaantallen en een overvloed aan herbevoorrading. In 2021 zal zijn populaire schoenencollectie veel verschillende, doch bekende uitvoeringen uitbrengen, en wij hebben ze op een rij gezet.

De maanden mei en juni concentreren zich op de lounge-ready stijlen, waarvan de eerste de terugkeer betekent van de YEEZY FOAM RNNR ‘Sand’, terwijl de laatste een heruitgave brengt van de YEEZY SLIDES in ‘Pure’, ‘Core’ en ‘ Hars”.

Augustus wordt een grote maand voor meneer West en zijn Three Stripes-partner, ​​aangezien beide partijen de comeback van de “Triple Black” en “Orange” YEEZY BOOST 700 MNVN’s , YEEZY BOOST 350 V2 “Tail Light”, “Black Static”, “Cloud White” en “Synth”, en de YEEZY BOOST 700 “Wave Runner” zullen realiseren. De terugkeer van de “Wave Runner” wordt waarschijnlijk extra spannend, aangezien de schoen zal worden uitgebracht tegen de nu verlaagde prijs van € 240.

Voor september zien we heruitgaven van de YEEZY DSRT BT in “Oil” en “Rock”, een nieuwe lancering van de YEEZY 450 “Cloud White” en een tweede drop van de YEEZY SLIDES in “Soot” en “Pure”.

Voor november geeft het creatieve genie je een tweede kans om de YEEZY 500 “Blush” en de YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint” te kopen.

Het is waarschijnlijk dat er gedurende dit jaar nog meer kleurstellingen aan deze zullen lijst worden toegevoegd, dus blijf ons volgen voor updates omtrent YEEZY restock 2021 sneakers.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram