“Nieuwe Dior x Air Jordan 1 sneakers op komst”

Nieuwe Dior x Air Jordan 1

“Nieuwe Dior x Air Jordan 1 sneakers op komst”

Nieuwe Dior x Air Jordan 1 sneakers lijken op komst, inclusief een “Chicago”, “Royal” en zwart-witte uitvoering. Welke variant zou jij kopen?

Nieuwe Dior x Air Jordan 1

Dior en Jordan Brand creëerden een van de meest hyped sneaker-samenwerkingen aller tijden, toen zij in 2020 hun krachten bundelden voor de Air Jordan 1 “Air Dior”. Een ultra-luxueuze Air Jordan 1 met een strak kleurenschema, schuine jacquard Swoosh en een oogverblindende prijs van $ 2.000 – wat nu een koopje lijkt, aangezien ze regelmatig voor vier keer zoveel worden doorverkocht. Toen kunstzinnig gemaakt door Dior’s Kim Jones en Thibo Denis, samen met het ontwerpteam van Jumpman, lijkt er nu een verrassende wending, want het gerucht gaat dat er in 2021 nog vier “Air Dior”-kleuren zullen worden toegevoegd.

Deze speculaties werden op gang gebracht door de oprichter van Urban Necessities Jaysee Lopez, die onlangs beweerde dat we in 2021 de kleurstellingen ‘Chicago’ ‘Royal’ en ‘Black/White’ zouden zien. De geruchten werden hardnekkoger toen de bekende leak-account Unloved 1s op Twitter de beweringen van Lopez uiteenzette, en zei dat ook bij had gehoord over de ‘Chicago’- en ‘Royal’-kleurstellingen, maar dat er in plaats daarvan geen wit/zwart-paar zou komen, maar een geheel witte stijl, en dat een van de drie paar louter damesmaten zou hebben.

Op het moment van schrijven is er geen officiële bevestiging vanuit zowel Dior als Jordan Brand over deze nieuwe Dior x Air Jordan 1-geruchten, noch zijn er afbeeldingen beschikbaar buiten de mock-ups van House of Heat die hieronder te zien zijn. Als een van deze geruchten echter klopt, dan zullen we de komende weken en maanden waarschijnlijk meer informatie te zien krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF HEAT (@houseofheat)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram