Ook adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint” restock is onderweg

YEEZY BOOST 350 V2 "Blue Tint" restock

Ook adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint” restock is onderweg

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint” restock is onderweg. Het is de eerste keer sinds 2017 dat de YEEZY sneaker weer in de verkoop gaat.

YEEZY BOOST 350 V2 "Blue Tint" restock

Ook de YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint” van Kanye West en adidas wordt dit jaar aangevuld, aldus YEEZY Mafia. Oorspronkelijk uitgebracht in december 2017, staat de klassieke “Blue Tint” bekend om zijn koude, winterklare look en de unieke turkoois getinte accenten op de kraag en tussenzool.

Afgezien van de gelijknamige “Blue Tint”-versieringen, heeft deze YEEZY BOOST 350 V2 een volledig Primeknit-bovenwerk met een golvend grijs en blauwgrijs patroon. De post-dyed monofilament zijstreep krijgt een ton-sur-ton look en is verfraaid met een rode “SPLY-350” tekst, terwijl hiellipjes een streep rood stiksel aan de mix toevoegen. Veters zijn uitgevoerd in grijs en de bovengenoemde getinte middenzool herbergt een kenmerkend wit BOOST-voetbed over de hele lengte om de look af te ronden. Oplettende YEEZY-fans hebben wellicht al gezien dat de “Blue Tint”-tint later dit jaar ook zal worden hergebruikt op de YEEZY BOOST 700 MNVN “Blue Tint”.

Men verwacht de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint” restock in november 2021 bij YEEZY-verkooppunten, maar we zijn nog in afwachting van de officiële bevestiging door adidas. De adviesprijs wordt normaal gesproken vastgesteld op € 220, in overeenstemming met eerdere modellen.

Had je de YEEZY BOOST 700 MNVN “Honey Flux” deze week al gezien trouwens?

YEEZY BOOST 350 V2 "Blue Tint" restock Nederland

YEEZY BOOST 350 V2 "Blue Tint" restock Nederland november 2021

YEEZY BOOST 350 V2 "Blue Tint" restock Nederland

Post a Comment

#Volg ons op Instagram