Ook de populaire adidas YEEZY 500 “Blush” krijgt een restock

YEEZY 500 "Blush" restock

Ook de populaire adidas YEEZY 500 “Blush” krijgt een restock

Een adidas YEEZY 500 “Blush” restock is onderweg. De OG YEEZY sneakers moeten in het najaar van 2021 weer verkrijgbaar zijn.

YEEZY 500 "Blush" restock

Onlangs werd bekend dat de YEEZY BOOST 700 “Wave Runner”, YEEZY BOOST 350 V2 “Tail Light” en YEEZY DSRT BT “Oil” & “Rock” allen later dit jaar een restock krijgen. In navolging van deze populaire sneakers krijgt nu ook een ander model dit kalenderjaar een herbevoorrading: de YEEZY 500 “Blush”.

Deze colorway – oorspronkelijk de “Desert Rat” genoemd – werd aanvankelijk in februari 2018 gelanceerd. De schoen kiest voor een monochromatische esthetiek en maakt gebruik van de nominale kleur, die over de mesh-onderlagen en ruige suède overlays bovenaan loopt. Onderop is er de ietwat bolvormige onderkant, die wordt ondersteund met adiPrene-demping in dezelfde tint.

Een officiële releasedatum is nog onbekend, maar het is waarschijnlijk dat de YEEZY 500 “Blush” restock ergens in de herfst zal plaatsvinden. De schoen zal dan voor € 200 verkocht worden via adidas en geselecteerde retailers.

YEEZY 500 "Blush" restock

YEEZY 500 "Blush" restock nederland

Post a Comment

#Volg ons op Instagram