TRAILER: ‘Lupin’ seizoen 2 vanaf 11 juni te zien bij Netflix

lupin seizoen 2 netflix releasedatum

TRAILER: ‘Lupin’ seizoen 2 vanaf 11 juni te zien bij Netflix

De releasedatum van Lupin seizoen 2 is bekend. Deel twee zal vanaf 11 juni te zien zijn bij Netflix. Bekijk nu de nieuwe trailer!

De langverwachte officiële trailer voor deel twee van Netflix‘ populaire Franse misdaadthriller-serie Lupin is officieel uitgebracht. De eerste teaser-trailer kwam eerder dit jaar al uit, waardoor fans een voorproefje kregen van wat ze konden verwachten. Nu hebben we eindelijk meer beelden.

De geliefde Franse detectiveserie keert volgende maand terug bij de streaminggigant met vijf gloednieuwe afleveringen die tegelijk verschijnen. De officiële synopsis van het tweede deel van seizoen twee luidt: “Assane’s zoektocht naar wraak op Hubert Pelligrini heeft zijn familie in stukken gescheurd. Met zijn rug tegen de muur moet hij nu een nieuw plan bedenken, zelfs als dat betekent dat hij zichzelf in gevaar brengt.”

Net als in het eerste seizoen, zal het tweede zich richten op Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, een professionele dief van Senegalese afkomst. Diop kwam naar Frankrijk voor een beter leven voor zijn kind, maar krijgt te maken met een misdaad waarbij zijn vader op valse wijze opdraait voor de daadwerkelijke dader, zijn werkgever. Zijn vader maakt vervolgens een einde aan het leven, een Diop achterlatend die op wraak zint richting de mensen verantwoordelijk voor de dood van zijn vader.

In het tweede deel van Lupin zien we een cast met Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerra. Ludovic Bernard zal afleveringen zes en zeven regisseren, terwijl Hugo Gélin de laatste drie regisseert.

Lupin seizoen 2 kijk je bij Netflix vanaf 11 juni.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram