TRAILER: Tom Hardy is terug in ‘Venom: Let There Be Carnage’

Venom: Let There Be Carnage trailer

TRAILER: Tom Hardy is terug in ‘Venom: Let There Be Carnage’

De eerste Venom: Let There Be Carnage trailer is nu te zien. Naast de terugkeer van Tom Hardy zien we ook Woody Harrelson in Sony’s Marvel-film.

Sony heeft officieel een eerste blik op Venom: Let There Be Carnage onthuld, het op Marvel Comics geïnspireerde vervolg op de film Venom uit 2018.

Voor de nieuwste verfilming van de serie, geregisseerd door Andy Serkis, keert Tom Hardy terug als Eddie Brock, naast Michelle Williams, die love interest Anne Weying speelt. Het plot van het vervolg draait om een conflict tussen Hardy’s buitenaardse symbioot Venom en de schurk Carnage, gespeeld door Woody Harrelson. We maakten al kennis met dit personage tijdens de post-credits clip van de film uit 2018. Een andere toevoeging aan de cast van de tweede film is Naomie Harris, die Francis Barriston (of Shriek) speelt, een beschadigde ziel die een relatie krijgt met Carnage.

Hoewel de vervolgfilm zeker de langverwachte confrontatie tussen Hardy’s Venom en Harrelson’s Carnage zal tonen, besteedt het verhaal degelijk ook aandacht aan Eddies strijd om de controle over zijn onafhankelijke identiteit te krijgen.

Venom: Let There Be Carnage zou oorspronkelijk in oktober 2020 uitkomen, maar de première werd uitgesteld tot 2021 vanwege de aanhoudende COVID-pandemie. Terwijl bioscopen in Nederland nog altijd wachten tot ze hun deuren kunnen openen, zal de film normaal gesproken op medio september 2021 op het witte doek verschijnen.

Bekijk de nieuwe Venom: Let There Be Carnage trailer nu bovenaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sony Pictures (@sonypictures)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram