TRAILER: Netflix onthult officiële trailer voor tweede deel van Franse hitserie ‘Lupin’

Lupin seizoen 2 netflix kijken

TRAILER: Netflix onthult officiële trailer voor tweede deel van Franse hitserie ‘Lupin’

Lupin seizoen 2 is onderweg en Netflix heeft de officiële trailer voor het tweede deel van de spannende Franse hitserie nu onthuld.

De populaire Franse misdaadthriller-serie Lupin komt deze zomer terug bij Netflix. De streaminggigant heeft nu de trailer voor het tweede deel van de serie uitgebracht en het lijkt erop dat het verhaal net zo onheilspellend blijft als in seizoen 1.

Vorige maand kondigde Netflix seizoen twee van de enorm populaire serie aan. Lupin ging pas in januari van dit jaar in première en bracht de eerste vijf afleveringen in één keer uit. De komende paar afleveringen zullen naar verwachting hetzelfde release-format volgen.

De officiële trailer onthult voor een deel het algemene plot van het verhaal, waarbij we Assane Dio volgen, uiteraard weer gespeeld door Omar Sy, de enige zoon van een Senegalese immigrant die naar Frankrijk kwam op zoek naar een beter leven. De gebeurtenissen namen echter een wending toen hij een professionele dief werd. Door de serie heen ontvouwen zich situaties waarin Assane wraak zoekt op de familie die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader.

Het tweede deel van de tv-show duikt dieper in Assane’s zoektocht naar wraak en ziet hoe hij nieuwe plannen bedenkt nadat onvoorziene uitdagingen opdoemen, waardoor hij meer gevaar loopt.

Het succes van Lupin was groot. De serie werd de eerste Franse serie die de ’top 10 van meest bekeken’ bereikte bij Netflix VS. De thrillerserie stond daarnaast op de eerste plaats in andere regio’s, waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Denemarken, Oostenrijk, Zweden, Canada, Brazilië, Zuid-Afrika, Argentinië en ook Nederland.

Bekijk de trailer bovenaan. Lupin seizoen 2 zal naar verwachting ergens deze zomer 2021 uitkomen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram