VIDEO: Bekijk nu alvast de bloedstollende openingsscène van de nieuwe ‘Saw’-film

Spiral: From the Book of Saw online kijken

VIDEO: Bekijk nu alvast de bloedstollende openingsscène van de nieuwe ‘Saw’-film

Bekijk nu alvast de bloedstollende openingsscène van de nieuwste Saw-film ‘Spiral: From the Book of Saw’. Durf jij de film af te kijken?

Vooruitlopend op de release van Spiral: From the Book of Saw, heeft Lionsgate nu de volledige openingsscène van de langverwachte film beschikbaar gesteld om alvast te kijken. Het wordt ouderwets griezelen, dus weer voorbereid.

Met Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols en Samuel L. Jackson in de hoofdrol, volgt de nieuwste film in de Saw-franchise een gewaardeerde politieveteraan, een onbezonnen detective en een rookie-partner die de hersenpan van een Jigsaw-copycat-moordenaar wil ontrafelen. De openingsscène biedt een blik op het ziekelijke spel van de moordenaar, terwijl een corrupte detective wordt gepakt en in een puzzelachtige uitdaging wordt geplaatst. Gedwongen om over zijn eigen lot te beslissen, zegt de moordenaar: “Leef of sterf, maak je keuze”, omdat hij moet beslissen om zijn tong eraf te scheuren of geraakt te worden door een tegemoetkomende trein.

De openingsscène van Spiral: From the Book of Saw kijken doe je bovenaan. De film verschijnt normaal gesproken op 27 mei in de Nederlandse bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram