HBO deelt eerste beelden ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’

Eerste beelden Game of Thrones prequel House of the Dragon

HBO deelt eerste beelden ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’

De eerste beelden van de ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’ zijn door HBO getoond, met o.a. Prince Daemon en Princess Rhaenyra Targaryen.

Eerste beelden Game of Thrones prequel House of the Dragon

HBO heeft officieel de eerste afbeeldingen onthuld van zijn Game of Thrones prequel-serie, House of the Dragon.

House of the Dragon speelt zich een paar eeuwen voorafgaand aan de gebeurtenissen in Game of Thrones af. De serie belicht onder meer de gebeurtenissen binnen House Targaryen en vertelt het verhaal van de familie tijdens de Targaryen-burgeroorlog. De verhaallijn over de oorlog, die trouwens bekend staat als de ‘Dans van de Draken’, brengt ons een cast met onder meer Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno en Fabien Frankel.

HBO heeft House of the Dragon een bestelling van 10 afleveringen gegeven, die naar verwachting zullen worden uitgebracht in 2022. Vorige maand werd de start van de productie aangekondigd op Twitter, met een reeks foto’s waarop de officiële lezing te is. George R.R. Martin heeft onlangs overigens een grote deal voor vijf jaar getekend om inhoud te creëren voor zowel HBO als HBO Max.

Op de nieuw vrijgegeven foto’s zien we actrice D’Arcy als prinses Rhaenyra Targaryen, terwijl ze in gesprek is met Smith, die prins Daemon Targaryen speelt. Je kunt ook een glimp opvangen van Toussaint als Lord Corlys Velaryon, Cooke als Alicent Hightower en Ifans als Otto Hightower.

Ga jij de Game of Thrones prequel House of the Dragon kijken?

Eerste beelden Game of Thrones prequel House of the Dragon

Eerste beelden Game of Thrones prequel House of the DragonFotocredits: HBO

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram