TRAILER: Marvel Studios en Disney+ vervroegen ‘Loki’ releasedatum

Loki releasedatum vervroegd door Disney+ en Marvel

TRAILER: Marvel Studios en Disney+ vervroegen ‘Loki’ releasedatum

Marvel Studios en Disney+ vervroegen Loki releasedatum. Het nieuws kwam naar voren in onderstaande trailer met Tom Hiddleston.

Marvel Studios en Disney+ hebben de releasedatum van de aankomende Loki-serie verschoven. Tom kondigde in bovenstaande trailer aan dat “woensdag de nieuwe vrijdag is”. De serie zal dus niet op vrijdag 11 juni aanvangen, maar woensdag 9 juni.

De acteur onthulde het nieuws in een korte video, terwijl hij ook zijn Marvel-personage prees. “Ik heb gemerkt dat Loki in deze lange superheldenmontages de neiging heeft om een ​​beetje buitengesloten te raken, ook al is hij zelf misschien wel heldhaftig, weet je, sluw en charmant. Ik zou kunnen doorgaan, maar misschien – waarom bewijs ik het je niet gewoon?”, zei Hiddleston. De oorspronkelijke releasedatum van de show, 11 juni, wordt vervolgens op het scherm weergegeven, waarna deze snel verandert in woensdag 9 juni.

Naast de aankondiging deelden Marvel en Disney+ ook een speciale kijk op de komende serie, die veel interacties tussen Loki en Mobius zal hebben. Mobius wordt gespeeld door acteur Owen Wilson. De ‘god of mischief’ geeft aan nodig te zijn voor actie, waarna Mobius hem “echt arrogant” noemt en beweert dat hij “dood, vernietiging – de letterlijke eindes van werelden” brengt, waar hij ook gaat.

Bekijk de aankondiging met nieuwe Loki releasedatum bovenaan en de nieuwe clip hieronder. Loki gaat op 9 juni in première op Disney+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram