TRAILER: Modieuze dramaserie ‘Halston’ met Ewan McGregor 14 mei bij Netflix

halston netflix ewan mcgregor trailer

TRAILER: Modieuze dramaserie ‘Halston’ met Ewan McGregor 14 mei bij Netflix

Netflix brengt trailer uit voor modieuze dramaserie Halston met in de hoofdrol Ewan McGregor. De preview van de miniserie oogt veelbelovend.

Halston is de volgende miniserie die we bij Netflix kunnen verwachten en draait om de supersonische opkomst en de catastrofale aftocht van de invloedrijke Amerikaanse modeontwerper Roy Halston Frowick. De miniserie is duidelijk geco-produceerd door Ryan Murphy.

Murphy, gewaardeerd schrijver/producer en bekend van zijn werk aan American Horror Story, Pose en Glee, toont het opwindende leven van de beroemdheid-favoriete stylecaster als co-executive producer naast verschillende namen uit de industrie. Vooruitlopend op de première van de serie op 14 mei, deelde Netflix deze week een eerste blik op het aanstaande project middels een trailer.

Met ‘Enjoy the Silence’ van Depeche Mode als soundtrack, opent de clip met Halston, gespeeld door Ewan McGregor, starend over de skyline van New York City terwijl zijn eerste woorden op de achtergrond weerklinken: “I have a vision. I’m going to change the face of American fashion.” De trailer flitst vervolgens tussen clips van McGregor in het atelier die zijn gelijknamige esthetiek verzint, voordat we ons verdiepen in het stimulerende sociale leven van de ontwerper in Studio 54, waar spraakmakende gezichten en harddrugs in overvloed zijn.

Terwijl de trailer verder gaat, begint de protagonist de controle te verliezen – hij gaat een groep mannen in pak verbaal te lijf tijdens een zakelijke bijeenkomst, gooit een glas door de kamer, vecht met vrienden over zijn veranderde identiteit en breekt uiteindelijk huilend op een ladekast af. De clip laat voorlopig veel van het drama aan de verbeelding over en eindigt met de onheilspellende voice-over van McGregor, die de vraag oproept: “Hebben jullie allemaal weleen het gevoel gehad dat alles wat je hebt in een oogwenk kan verdwijnen?”

De miniserie is geregisseerd door Daniel Minahan, die eerder met Murphy werkte aan de modieuze serie American Crime Story: The Assassination Of Gianni Versace.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram