Sony bevestigt: Voorraad PS5 wordt voor het einde van het jaar aangevuld

nieuwe voorraad PlayStation 5

Sony bevestigt: Voorraad PS5 wordt voor het einde van het jaar aangevuld

Sony heeft bevestigd dat het de voorraad van de PS5 voor het einde van het jaar zal aanvullen. Ga jij denk je de PlayStation 5 kopen in 2020?

nieuwe voorraad PlayStation 5

Vorige week onthulde Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment, tijdens een gesprek met het Russische nieuwscentrum TASS dat alle bestaande PlayStation 5-consoles volledig uitverkocht zijn, waardoor veel fans teleurgesteld zijn. Gelukkig voor hen heeft Sony nu aangekondigd dat meer PS5’s voor het einde van het jaar hun weg naar de winkels zullen vinden, net op tijd voor de feestdagen.

“We willen gamers overal bedanken voor het maken van de lancering van de PS5 tot onze grootste consolelancering ooit”, zegt het bedrijf op Twitter. “De vraag naar PS5 is ongekend, dus we wilden bevestigen dat er voor het einde van het jaar meer PS5-voorraad naar de retailers zal komen.” Er is geen exacte tijdlijn prijsgegeven voor wanneer de nieuwe voorraad arriveert, behalve dat dit vóór 2021 zal zijn. Sony raadt ons aan contact te houden met de plaatselijke winkel voor de laatste updates.

Er zijn nog geen cijfers bekend over hoeveel extra exemplaren er zullen worden uitgebracht per land, maar zowel Microsoft als Sony hebben gezegd dat de releases van hun volgende generatie console nu al de grootste lancering ooit is geweest. In het licht van deze ongelooflijke vraag heeft ook Xbox gezegd dat zijn Series X-console waarschijnlijk tot april 2021 een aanbodtekort zal kennen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram