Trust Gaming lanceert gaming bureau van ruim anderhalve meter

Trust gaming bureau van ruim anderhalve meter Trust

Trust Gaming lanceert gaming bureau van ruim anderhalve meter

Trust Gaming heeft een gaming bureau van ruim anderhalve meter, een Pro Gaming Chair en een studiokwaliteit microfoon gelanceerd.

Voor de PC en console gamers onder ons heeft Trust Gaming een royaal aanbod van accessoires in petto. Van headsets en controllers tot stoelen, microfoons en zelfs bureaus, het Nederlandse merk ondersteunt alle soorten gamers. Nu presenteert Trust een drietal nieuwe musthaves voor de online gamers, met een meer dan anderhalf meter lang gaming bureau, een professionele gaming stoel en een studiokwaliteit microfoon. Heb jij je verlanglijstje voor kerst al gereed?

Van de jonge enthousiastelingen en vergeten helden tot de streaming kampioenen en de content creators. Als je gamet, op console of PC, dan zijn onderstaande nieuwe Trust-producten waarschijnlijk erg interessant.

GXT 1190 Magnicus Gaming Desk inclusief draadloos opladen

GXT 1190 Magnicus Gaming Desk inclusief draadloos opladen bureau

Na het grote succes van hun Dominus, brengt Trust gaming bureaus naar een nieuw niveau. De Trust GXT 1190 Magnicus is een groot bureau. Het oppervlak van 160 x 82cm is groot genoeg om drie 27” monitoren op te plaatsen en dan is er nog steeds genoeg ruimte om te gamen. De volledige oppervlakte is een grote mousepad die elke gamer voldoende bewegingsvrijheid geeft en het bureau heeft zelfs een ingebouwde Qi-oplader die je smartphone oplaadt terwijl je speelt.

Trut heeft overigens geluisterd naar feedback vanuit de gamingwereld. Daarom kunnen de bekerhouder en koptelefoonhouder nu op vier verschillende plekken vastgezet worden, waardoor je het bureau vrij houdt tijdens en na het gamen. Plaats de Trust Magnicus in een hoek of tegen een muur, geleid je kabels via het geïntegreerde kabel-managementsysteem, en je hebt de ultieme gaming setup.

Klik hier voor meer info

GXT 712 Resto Pro Gaming Chair

GXT 712 Resto Pro Gaming Chair

Comfort is koning. Daarom presenteert Trust met trots een gaming stoel die gemaakt is voor royalty. Deze premium stoel is gemaakt van de sterkste en meest comfortabele materialen. Het kan volledig naar onze wensen worden aangepast, waardoor dit de ultieme stoel is voor de Trust Magnicus. Heb je je drinken gemorst. Geen probleem, de Resto Pro is morsbestendig. Hoge kwaliteit vegan leer, elegant stikwerk, een suède look en feel, en stevige vulling in de zitting en de rugleuning; met deze gaming stoel kun je comfortabel urenlang gamen.

Klik hier voor meer info

GXT 259 Rudox Studio Microphone met reflectiefilter

GXT 259 Rudox Studio Microphone met reflectiefilter

Studiokwaliteit opnemen in je eigen gamekamer? De Trust GXT 259 Rudox is een microfoon van hoge kwaliteit waarmee je warme en heldere voice-overs van professionele kwaliteit maakt voor video’s, podcasts, noem maar op! Je kunt er zelfs je eigen muziek mee opnemen. Het inbegrepen reflectiefilter zorgt ervoor dat de microfoon de beste geluidskwaliteit waarneemt voor je opnames zonder ongewenste echo’s. En door het reflectiefilter te verwijderen is het ook een fantastische microfoon om te gebruiken voor streamen!

Klik hier voor meer info

Alle nieuw Trust Gaming accessoires zijn nu verkrijgbaar, dus til snel jouw gaming room naar een hoger level!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram