CEO van Sony bevestigt dat alle PlayStation 5’s zijn verkocht

nieuwe voorraad PlayStation 5

CEO van Sony bevestigt dat alle PlayStation 5’s zijn verkocht

De CEO van Sony, Jim Ryan, bevestigt dat alle PS5 consoles zijn verkocht, waarmee het dus officieel is: de PlayStation 5 uitverkocht.

PlayStation 5 uitverkocht kopen

Na wat er is gebeurd met Sony’s pre-orders voor de PlayStation 5, is het geen verrassing dat het bedrijf het moeilijk heeft om aan de wereldwijde vraag te voldoen, vooral tijdens een pandemie waarin social distancing mensen thuis houdt en de productie grotendeels is getroffen. In een gesprek met het Russische persbureau TASS heeft Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment, nu onthuld dat alle tot nu toe geproduceerde PlayStation 5’s al zijn verkocht.

“Alles is verkocht”, antwoordde Ryan toen hem werd gevraagd naar de huidige verkoopcijfers. “Echt alles wordt verkocht … Ik heb een groot deel van het afgelopen jaar geprobeerd er zeker van te zijn dat we voldoende vraag naar het product kunnen genereren. […] nu besteed ik veel meer tijd aan het vergroten van het aanbod om aan die vraag te voldoen.”

Ryan weidde verder uit over hoe moeilijk het was om een ​​nieuwe console te lanceren tijdens een wereldwijde pandemie. “Van alle zaken die ik dit jaar heb geleerd, is er één dat ik niet van plan zal zijn om nog een grote console-lancering te doen te midden van een wereldwijde pandemie, en ik zou het aan niemand anders aanbevelen”, merkte hij op. “Het was moeilijk, het was een uitdaging van de productiekant, om iemand in de fabrieken in Azië te kunnen krijgen … Voordat we met de productie begonnen, moesten we alle fabricagevoorbereidingen op afstand met de camera doen. Ik bedoel, stel je eens voor, dat alles voor een precisie-apparaat als de PlayStation 5.”

Voorlopig is de PlayStation 5 uitverkocht in Nederland, dus stay tuned voor nieuwe info over een PS5 kopen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram