TRAILER: Marvel Studios onthult nieuwe serie ‘WandaVision’ voor Disney+

WandaVision trailer disney+

TRAILER: Marvel Studios onthult nieuwe serie ‘WandaVision’ voor Disney+

De eerste volledige trailer voor WandaVision is onthuld door Marvel Studios. De serie, die zich afspeelt in de MCU, komt in 2020 naar Disney+.

Marvel Studios heeft de eerste officiële trailer van de aankomende Disney+-serie WandaVision gedeeld. De nieuwste preview werd getoond tijdens de Emmy-awards 2020 en geeft fans een uitgebreide blik op de serie, nadat we eerder een teaser zagen tijdens de Super Bowl.

De trailer, die de stijl van klassieke sitcoms combineert met de Marvel Cinematic Universe, toont Elizabeth Olson en Paul Bettany opnieuw als Wanda Maximoff en Vision. Het koppel lijkt op een prettige manier een normaal en orthodox leven te leiden in een typische woonwijk, maar wanneer ze enkele vragen krijgen, lopen ze vast. Ze vermoeden vervolgens dat er iets niet klopt met hun realiteit, en de trailer plaatst de twee in ogenschijnlijk verschillende tijdperken met kinderen en vechtende antagonisten.

De serie zal vermoedelijk een belangrijke rol spelen binnen het universum dat Marvel de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd, en lijkt gebaseerd op de Marvel-comic House of M.

Olson en Bettany worden in de cast vergezeld door Kat Dennings (Darcy Lewis uit de Thor-franchise), Kathryn Hahn, Teyonah Parris en Randall Park (FBI-agent Jimmy Woo uit Ant-Man and the Wasp). Een specifieke releasedatum is nog niet onthuld met de trailer, maar de officiële Disney+-synopsis bevestigt dat de serie voor eind 2020 in première gaat bij de streamingdienst.

Bekijk de WandaVision trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram