TRAILER: Marvel onthult tijdens Super Bowl nieuwe trailers voor ‘Black Widow’, ‘The Falcon and The Winter Soldier’, ‘WandaVision’ en ‘Loki’

Black Widow, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki trailer super bowl

TRAILER: Marvel onthult tijdens Super Bowl nieuwe trailers voor ‘Black Widow’, ‘The Falcon and The Winter Soldier’, ‘WandaVision’ en ‘Loki’

Marvel heeft tijdens de Super Bowl nieuwe trailers voor Black Widow, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision en Loki onthuld.

Zoals gebruikelijk ieder jaar, was er vannacht Nederlandse tijd geen tekort aan nieuwe filmtrailers en teasers tijdens Super Bowl LIV. Marvel en Disney grepen dan ook de kans om fans een betere – en zelfs eerste – blik te geven op vier van hun aankomende titels: Black Widow, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision en Loki.

Met de komst van Black Widow in aantocht, biedt de nieuwe trailer (hierboven getoond) nooit eerder vertoonde beelden van de film rond Natasha Romanoff, een Avenger wiens persoonlijke achtergrond nog steeds grotendeels een mysterie is. “Je weet niet alles over mij. De Avengers waren niet mijn eerste familie”, aldus het personage gespeeld door Scarlett Johansson. “Op een gegeven moment moeten we allemaal kiezen, zoals wie de wereld wil dat je bent, en wie je bent.” De trailer werpt ook meer licht op de bondgenoten van Black Widow – die ze haar oorspronkelijke familie noemt – en geeft fans een betere kijk op schurk Taskmaster.

De tweede trailer van Disney, die je hierboven kunt bekijken, richt zich op drie van de aankomende Disney+-series, gekoppeld aan de Marvel Cinematic Universe. Afgezien van het tonen van Sam Wilson a.k.a. The Falcon (Anthony Mackie), die voor het eerst Captain America’s schild hanteert en traint met het wapen, terwijl Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier (Sebastian Stan) zijn oude aartsvijand Baron Zemo (Daniel Brühl) confronteert, geeft de korte teaser ons ook een kijkje in de vreemde en eigenzinnige sitcomwereld uit de jaren ’70 van WandaVision, voordat ze eindigen met een scène waarin Tom Hiddleston Loki op zijn gebruikelijke trickster-manier verklaart dat hij iets tot de grond zal verbranden.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum voor een van de series, dus houd ons in de gaten voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram