TRAILER: Aaron Sorkin’s ‘The Trial of the Chicago 7’ toont eerste beelden

The Trial of the Chicago 7

TRAILER: Aaron Sorkin’s ‘The Trial of the Chicago 7’ toont eerste beelden

Aaron Sorkin’s aankomende film The Trial of the Chicago 7 heeft een eerste trailer. We volgen wat er gebeurt tijdens de hevige protesten in Chicago, 1968.

Netflix’s aankomende The Trial of the Chicago 7 beschikt over een indrukwekkende cast en heeft zojuist de eerste trailer uitgebracht. In de film volgen we de waargebeurde gerechtelijke procedure die volgt voor hen die betrokken waren bij de protesten tijdens de Democratische Nationale Conventie van 1968 in Chicago.

Oorspronkelijk geproduceerd door Paramount Pictures voor een bioscooprelease, maar uiteindelijk overgenomen door Netflix vanwege de aanhoudende coronavirus-pandemie, is de speelfilm geschreven en geregisseerd door Academy Award-winnaar Aaron Sorkin, wiens eerdere werken The Social Network, Molly’s Game en Moneyball goede kritieken ontvingen. De film bevat daarnaast een cast met bijna alleen maar sterren, waaronder Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, Michael Keaton, John Carroll Lynch en Alex Sharp.

Plot

“Wat bedoeld was als een vreedzaam protest bij de Democratische Nationale Conventie van 1968, veranderde in een gewelddadige botsing met de politie en de Nationale Garde”, luidt de officiële synopsis van Netflix. “De organisatoren van het protest – waaronder Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden en Bobby Seale – werden beschuldigd van samenzwering om een ​​rel uit te lokken en het daaropvolgende proces was een van de meest beruchte in de geschiedenis.”

De Trial of the Chicago 7 verschijnt op 16 oktober bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram