De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Pirate Black” keer terug met Black Friday

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Pirate Black - Black friday

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Pirate Black” keer terug met Black Friday

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Pirate Black sneaker keer terug met Black Friday nog een keer terug in de verkoop. Een nieuwe kans voor fans.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Pirate Black - Black friday

Eerder dit najaar verspreidden zich geruchten over de plannen van adidas om de YEEZY BOOST 350 V3 in Pirate Black gedurende Black Friday te herlanceren. En wij hebben goed nieuws voor hen die de release eerder dit jaar misten, de sneaker is inderdaad komende vrijdag weer te koop.

Met nog een paar dagen te gaan voordat Black Friday eindelijk arriveert, maken Adidas en YEEZY zich op voor een heruitgave van het felbegeerde model. Het Primeknit-bovenwerk van de sneaker is opnieuw in zwart gekleed en heeft reflecterende details op de veters. Bovendien is een rood accent te vinden op het hiellipje, terwijl de algehele look is afgewerkt met een zwarte ingekapselde kenmerkende BOOST-middenzool.

Geïnteresseerden kunnen hun geluk beproeven bij het kopen van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 Pirate Black, aanstaande vrijdag 29 november via adidas.com/YEEZY en yeezysupply.com. Het prijskaartje is zoals gebruikelijk € 220. Ook zullen er maten zijn voor kinderen en baby’s, geprijsd op respectievelijk € 160 en € 140.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram