De volledig zwarte adidas YEEZY BOOST 350 V2 en Static-variant hebben een release date gekregen

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Pirate Black - Black friday

De volledig zwarte adidas YEEZY BOOST 350 V2 en Static-variant hebben een release date gekregen

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black en adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Static hebben een release date gekregen. Voor welke variant ga jij?

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Static

Afgelopen maand verscheen een potentiële releasedatum voor de volledig zwarte adidas YEEZY BOOST 350 V2s. De sneakerinsders van Yeezy Mafia hebben nu bevestigd dat de nieuwe sneakers van adidas Originals en Kanye West volgende maand verkrijgbaar zullen zijn.

Volgens Yeezy Mafia zal de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Black” op 8 juni in een reeks maten worden gelanceerd, inclusief maten voor kinderen en baby’s. Een meer gelimiteerde oplage van een extra reflecterende versie zal daarnaast een dag eerder op 7 juni in de winkels belanden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪YEEZY BOOST 350 V2‬ ‪BLACK NON-REFLECTIVE IN FULL FAMILY SIZING RELEASING JUNE 8‬ ‪BLACK REFLECTIVE RELEASING JUNE 7‬

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Elk paar heeft een volledig zwarte outfit die alles bedekt, van de Primeknit bovenzijde tot de met BOOST ondersteunde tussenzool. Op de hieltabs zijn eenvoudige rode stiksels te vinden, terwijl de reflecterende Three Stripes-branding en een doorschijnende zijstreep de nieuwste look afmaken. De reflective variant, genaamd “Static”, heeft reflecterende materialen die door de hele bovenkant van de schoen zijn verweven.

Een volledig zwart paar van de adidas YEEZY BOOST 350 werd overigens voor het laatst gezien in 2015, toen de sneakerlijn debuteerde met een “Pirate Black”-model. Stay tuned voor officiële foto’s van de naderende release. Beide opties zullen naar verwachting in de winkel komen te liggen voor € 220.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Staticadidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Staticadidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Staticadidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Staticadidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Staticadidas YEEZY BOOST 350 V2 Black Static

Post a Comment

#Volg ons op Instagram