TRAILER: Nieuwe ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ preview verraadt duistere wending voor Rey

Star Wars: The Rise of Skywalker dark rey

TRAILER: Nieuwe ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ preview verraadt duistere wending voor Rey

De nieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker trailer verraadt dat hoofdpersonage Rey richting de Dark Side is getrokken.

Met nog een paar maanden te gaan voordat Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop verschijnt, heeft Disney afgelopen weekend tijdens de D23 Expo nieuwe beelden voor de langverwachte film uitgebracht. En het lijkt erop dat het plot een duistere wending neemt.

De video toont beelden van eerdere films in de franchise, nadat we nieuwe clips van de Rise of Skywalker zien, inclusief een eerste blik op darkside Rey. We zien hoe het hoofdpersonage zwart draagt en een dual-lichtzwaard hanteert, vergelijkbaar met het lichtzwaard dat Darth Maul gebruikt.

Tijdens het panel bij de D23 Expo sprak Daisy Ridley, die Rey speelt, over hoe het is om beide kanten van de Force aan te raken in de derde Star Wars-film. “Het was geweldig”, zegt ze. “Ik denk ook dat het vreemd is, omdat iedereen worstelt. Iedereen heeft zijn momenten in het leven waar één ding me deze kant op trekt en een andere ding me die kant op trekt. Hoe gaat deze reis worden en waar ga ik eindigen? Het was leuk om dat te spelen.”

Regisseur J.J. Abrams bevestigde ook dat nooit eerder geziene beelden van Carrie Fisher uit Star Wars: The Force Awakens zouden worden herwerkt om een ​​verhaallijn te maken voor het personage in The Rise of Skywalker.

Bekijk de video van de D23 “Special Look” op Star Wars: The Rise of Skywalker bovenaan. Het nieuwe hoofdstuk arriveert op 20 december in de bioscoop en heeft een cast met onder meer Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo en Billie Lourd. Nieuwe castleden zijn Naomi Ackie, Richard E. Grant en Keri Russell. Star Wars-legenden Mark Hamill, Anthony Daniels en Billy Dee Williams spelen ook een rol in de film.

Naast de nieuwe beelden onthulde Lucasfilm ook een nieuwe poster voor The Rise of Skywalker. En voor het geval je het hebt gemist, ook de eerste trailer voor The Mandalorian is onthuld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Check out the new poster for Star Wars: #TheRiseOfSkywalker that debuted at #D23Expo. See the film in theaters December 20.

Een bericht gedeeld door Star Wars Movies (@starwarsmovies) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram