TRAILER: Dinsey+ toont eerste beelden van ‘Star Wars: The Mandalorian’

Star Wars: The Mandalorian

TRAILER: Dinsey+ toont eerste beelden van ‘Star Wars: The Mandalorian’

Dinsey+ heeft de eerste trailer van de serie Star Wars: The Mandalorian getoond. Pedro Pascal, Taika Waititi, Nick Nolte zitten in de cast.

De eerste trailer voor de Star Wars live-action-serie The Mandalorian is eindelijk gearriveerd. Geregisseerd door Jon Favreau, zal de Disney+ -serie zich richten op de Mandalorian, een “eenzame schutterjager”. Uit de visuals hierboven gepost, kunnen we opmaken dat Favreau vasthoudt aan dezelfde esthetiek als de eerste Star Wars-trilogie, echter ditmaal met een veel donkerdere toon zoals te zien in bijvoorbeeld Mad Max.

Volgens Disney speelt de serie zich af na de tijd van Jango en Boba Fett, en speelt het zich af tussen de val van het rijk en de opkomst van de Eerste Orde.

Over het project vertelde Favreau: “Ik schreef vier van de afleveringen al voordat ik een deal had, omdat ik dit wilde doen, maar alleen als ze de versie wilden doen die ik wilde doen.” Hij vervolgde: “Ik had nagedacht over Star Wars sinds Disney het had overgenomen. Toen ik aan Lion King werkte, was het een paar jaar een fulltime baan, maar er was veel tijd toen ik beschikbaar moest zijn voor slechts drie zeer gerichte uren per dag. Dankzij het tv-model kon ik een uitvoerend producent worden [voor Mandalorian], waardoor ik op mijn eigen tijd alles kon schrijven. Het lijkt veel op chef-kok zijn. Je schrijft het menu, je werkt samen met mensen die geweldig zijn in wat ze doen, je houdt toezicht óp en helpt de mensen die het eten koken, aan de lijn werken en aan het einde, je bord. Dat is waarom het goed werkte voor Disney. Plus, Disney + is in opkomst en er is een kans om een ​​verhaal te vertellen dat groter is dan televisie. Het type Star Wars dat mij inspireert om over te vertellen, is iets kleiner met nieuwe personages. ”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#starwars #TheMandalorian

Een bericht gedeeld door Jon Favreau (@jonfavreau) op

De trailer debuteerde afgelopen weekend tijdens Disney’s D23 Expo, gehouden in Anaheim, Californië.

In Star Wars: The Mandalorian speelt Pedro Pascal de Mandalorian, Gina Carano is Cara Dune, Carl Wheaters speelt Greef Carga en Omid Abtahi vertolkt de rol van Dr. Pershing. Ook Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow en Werner Herzog spelen in de serie, ware het in niet nader genoemde rollen. Taika Waititi treedt op als de stem van de droid IG-11. De serie wordt uitgezonden op Disney+ vanaf 12 november.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram