TRAILER: Nieuwe beelden ‘Joker’ tonen hoe Joaquin Phoenix verandert in de gestoorde schurk

joker-todd-philips-2019-recensie

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Joker’ tonen hoe Joaquin Phoenix verandert in de gestoorde schurk

Nieuwe Joker trailer toont hoe Joaquin Phoenix verandert in de gestoorde schurk. De film gaat komend weekend in première bij..

Terwijl Todd PhillipsJoker zich klaarmaakt voor diens première bij Filmfestival van Venetië dit weekend, is er eindelijk een tweede trailer online gegooid voor de langverwachte film. Ga jij ‘m checken in de bios?

We kregen onze eerste echte blik op de Academy Award-winnende acteur Joaquin Phoenix en diens portret van de gestoorde Batman-schurk toen Warner Bros. begin april een teaser-trailer uitbracht. De Joker is een duistere film met zogeheten R-rating (18 jaar en ouder) en speelt zich af in de vroege jaren ’80. Arthur Fleck, gespeeld door Phoenix, staat in de spotlight, waarbij we te zien krijgen hoe hij een van de beroemdste schurken van DC Comics werd.

In de nieuwe trailer zien we Flecks reis en verandering in de Joker, gedeeld via nooit eerder vertoonde beelden. In eerdere interviews verklaarde Phoenix dat deze film niet hetzelfde is als andere creaties in het genre van superhelden.

“Ik zou dit helemaal niet classificeren als welk genre dan ooit,” vertelde Phoenix aan Collider. “Ik zou niet zeggen dat het een superheldenfilm is, of een studiofilm of een … Het voelt uniek. Ik denk dat er ongelooflijke personages zijn die te maken hebben met echte worstelingen. En soms is dat blootgelegd en soms niet, en dus heb ik altijd het gevoel gehad dat er personages in strips waren die echt interessant waren en de kans verdienen om bestudeerd te worden.”

Naast Phoenix zien we in de film ook Robert De Niro, Zazie Beetz en Marc Maro. Joker landt begin oktober in de bioscoop, maar de film debuteert dit weekend – 31 augustus – op het Filmfestival van Venetië. Hoewel dit natuurlijk geen openbare vertoning zal zijn, zullen fans snel de eerste reacties op de film kunnen horen en lezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

New trailer. #JokerMovie – in theaters October 4. See the full video at the link in bio.

Een bericht gedeeld door Joker Movie (@jokermovie) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram