TRAILER: Heb jij de Teaser Trailer voor ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ al gezien?

El Camino: A Breaking Bad Movie

TRAILER: Heb jij de Teaser Trailer voor ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ al gezien?

Netflix verraste afgelopen weekend met de eerste teaser trailer voor het aankomende El Camino: A Breaking Bad Movie. Is Jesse Pinkman terug?

Slechts enkele dagen nadat acteur Bob Odenkirk (die Saul Goodman speelt) onthulde dat de langverwachte Breaking Bad-film al was opgenomen, heeft Netflix nu de datum voor de release van het project onthuld via een nieuw uitgebrachte teaser-trailer.

De film, El Camino: A Breaking Bad Movie ‘verenigt fans opnieuw met Jesse Pinkman (Aaron Paul). In de nasleep van zijn dramatische ontsnapping uit gevangenschap moet Jesse zijn verleden onder ogen zien om een ​​soort toekomst te smeden. De film gaat verder met de maker van Breaking Bad, visionair Vince Gilligan, die het project als schrijver en regisseur leidt.

De clip toont Skinny Pete – een van Pinkman’s jarenlange medewerkers in de serie – terwijl hij wordt ondervraagd door FBI-agenten die vragen naar de verblijfplaats van Pinkman. Pete, bekend met de geschiedenis van zijn vriend en de blanke supremacistische bende van Jack Welker, vraagt ​​zich af wat het doel van de FBI is en vraagt ​​zich verder af waarom hij zou helpen zijn vriend in een andere “kooi” te plaatsen.

Hoewel de synopsis van de film geen Bryan Cranston of zijn Walter White-personage bevat, zou het voor de acteur geen verrassing zijn om zijn rol in de film opnieuw op zich te nemen. De acteur heeft immers gedeeld dat hij hoopt zijn iconische Heisenberg-personage opnieuw te bekleden, en verschillende geruchten speculeren dat het project flashbacks zal bevatten, evenals meer prequel-motieven.

Je kunt de volledige teaser-trailer en datumaankondiging hierboven bekijken. El Camino: A Breaking Bad Movie arriveert bij Netflix op 11 oktober.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram