TRAILER: ‘Bombshell’ draait om waargebeurd seksschandaal en heeft Margot Robbie, Charlize Theron & Nicole Kidman in de cast

Film Bombshell met Margot Robbie, Charlize Theron & Nicole Kidman

TRAILER: ‘Bombshell’ draait om waargebeurd seksschandaal en heeft Margot Robbie, Charlize Theron & Nicole Kidman in de cast

De film Bombshell draait om het waargebeurde seksschandaal bij Fox News en heeft Margot Robbie, Charlize Theron & Nicole Kidman in de cast.

Lionsgate heeft de eerste teaser-trailer voor de nieuwe film van regisseur Jay Roach gedeeld. Bombshell, werpt een licht op het beruchte seksschandaal rondom Fox News Channel-baas Roger Ailes. Margot Robbie, Charlize Theron en Nicole Kidman spelen de hoofdrol en de film geschreven door Charles Randolph, winnaar van de Academy Award.

Volgens de synopsis biedt de aankomende film ons een blik in het krachtigste en meest controversiële media-imperium aller tijden, Fox News, en dan met name het seksuele intimidatieschandaal rond Roger Ailes. Acteur John Lithgow portretteert de inmiddels overleden leidinggevende van het kabelnetwerknieuws, terwijl Nicole Kidman Gretchen Carlson speelt, die Ailes aanklaagde voor seksuele intimidatie in 2016, een daad die er uiteindelijk toe leidde dat een hele reeks vrouwen naar voren kwam en onthulde dat ook zij werden lastiggevallen door Ailes. Charlize Theron speelt Megyn Kelly in, een van de vele vrouwen die toegaf dat ze seksueel was lastiggevallen door de baas van Fox News Channel. Ten slotte speelt Margot Robbie Kayla Pospisil, een fictieve nieuwsproducent.

Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell en Allison Janney zijn ook te zien in Bombshell, dat in december wordt uitgebracht in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram