TRAILER: Nieuwe ‘Shazam!’ preview vertelt meer over DC Comics’ titulaire held

Shazam! bioscoop trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Shazam!’ preview vertelt meer over DC Comics’ titulaire held

De nieuwe Shazam! trailer geeft ons meer info over de titulaire held. De DC Comics film moet begin april in de bioscoop verschijnen.

Na de eerste trailer te hebben onthuld bij San Diego Comic-Con, hebben DC Comics en Warner Bros. nu een tweede trailer voor Shazam! gelanceerd. Ga jij de superheldenfilm volgende maand in de bios checken?

In feit de eerste film in het DC Cinematic Universe in een gekke, humoristische stijl, vertelt de film het verhaal van tiener Billy Batson die bekend wordt als de held Shazam.

De nieuwste trailer voor de film onthult het moment waarop Billy zijn krachten krijgt dankzij een mysterieuze oude tovenaar en zijn we getuige van de hilariteit die ontstaat als hij ontdekt dat hij nu een superheld is. Afgezien van het ontdekken van zijn supersterkte, elektriciteitsmanipulatie en hyperspeed, realiseert Billy zich ook dat hij nu bier kan kopen in zijn nieuwe volwassen lichaam. Tegen het einde van de nieuwe clip zien we ook hoe de krachten van Shazam zullen worden getest door de snode doctor Sivana.

Bekijk de nieuwste trailer bovenaan en verwacht DC Comics en Warner Bros. Picture’s Shazam! begin april in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram