TRAILER: HBO toont met nieuwe teaser een akelige, post-oorlogse glimp van ‘Game of Thrones’ Seizoen 8

Aftermath teaser Game of Thrones Seizoen 8

TRAILER: HBO toont met nieuwe teaser een akelige, post-oorlogse glimp van ‘Game of Thrones’ Seizoen 8

In een nieuwe teaser voor Game of Thrones Seizoen 8 toont HBO een post-oorlogse glimp. Welk lot staat Jon Snow en Jaime Lannister te wachten?

Nu het laatste seizoen van Game of Thrones nadert, stijgt de spanning naar grote hoogten. Om fans een klein beetje tegemoet te komen, heeft HBO een nieuwe clip vrijgegeven die de nasleep lijkt te tonen van de grote strijd om de IJzeren Troon.

Met een speelduur van net iets meer dan een minuut, showen de nieuwe beelden de nasleep van een met sneeuw en ijs bedekt Winterwell, terwijl gehuil en geschreeuw op de achtergrond te horen is. Met angstaanjagende muziek die de scènes begeleidt, krijgen we als kijker ook een blik op een gescheurde House Stark-banner die in de wind wappert en zien we beschadigde objecten die toebehoren aan de hoofdpersonages, waaronder Sansa’s veer, Brans rolstoel, Daenerys’ ketting, Tyrion’s Hand of the Queen-speld , Jaime’s Golden Hand, Jon Snow’s Longclaw-zwaard van Valyriaans staal en tot slot Arya’s zwaard Needle. Uiteindelijk zien we de Night Kind tussen de wrakstukken staan.

Game of Thrones seizoen 8 is vanaf 15 april te zien via HBO Nederland.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram