TRAILER: DC’s nieuwste superheldenfilm ‘Shazam’ is minder grimmig en veelbelovend

shazam-trailer-dc-comics

TRAILER: DC’s nieuwste superheldenfilm ‘Shazam’ is minder grimmig en veelbelovend

De nieuwste superheldenfilm Shazam, van DC Comics, oogt minder grimmig dan andere DC Universe films. Bekijk nu de trailer!

DC heeft de eerste trailer voor Shazam onthuld tijdens de San Diego Comic-Con. Met in de hoofdrol Zachary Levi geeft de trailer een kijkje in de luchtige en humoristische benadering van de film; een aardige wending binnen het anders vrij grimmige DC Universum.

Waar de eerste Superman-film met Henry CavillMan of Steel – nog veelbelovend leek, daar werden vervolgfilms als Batman vs. Superman, Justice League en Suicide Squad met veel minder enthousiasme onthaald. Tel daar de eerste trailer van Aquaman bij op, die toch teleurstellend oogt, en het lijkt erop dat DC zijn laatste krediet bij superhero movie fans weleens kan verspelen.

Shazam is echter misschien wel het licht aan de horizon voor de gewezen Marvel-concurrent. De film oogt niet zo CGI-doordrenkt als de eerder genoemde films en lijkt ook ontwikkeld te zijn met een (veel) lager budget, maar de preview-clip heeft iets fris en vernieuwend.

Het verhaal volgt protagonist Billy, een jonge tiener die van pleeggezin naar pleeggezin verhuist. Vlak nadat hij bij zijn zoveelste nieuwe pleegouders is gestald, ontvangt hij krachten van een oude tovenaar, waardoor hij in een superheld verandert als hij het woord ‘Shazam’ uitspreekt. Deze krachten zorgen voor een hilarische ontdekkingsreis en misschien wel voor een nieuwe held om van te houden.

De film zal medio april 2019 in de bioscoop verschijnen, dus stay tuned voor meer nieuws.

shazam-trailer-dc-comics

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram