TRAILER: Netflix lanceert met ‘The Umbrella Academy’ komende maand een nieuwe actieheldenserie

The Umbrella Academy Netflix trailer

TRAILER: Netflix lanceert met ‘The Umbrella Academy’ komende maand een nieuwe actieheldenserie

Bekijk nu de eerste The Umbrella Academy trailer. Ga jij deze nieuwe actieheldenserie van Netflix kijken in februari?

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht voor The Umbrella Academy – een 10-afleveringen lang verhaal dat doet denken aan X-Men, gebaseerd op de gelijknamige strip door Gerard Way (My Chemical Romance) en kunstenaar Gabriel Bá.

De serie vertelt het verhaal van 43 unieke kinderen die om onbekende reden op aarde worden gezet, zonder dat de moeders symptomen van zwangerschap vertoonden. Met 7 van deze kinderen wil industrieel miljonair Sir Reginald Hargreeves – hij adopteert ze – een superheldenteam samenstellen om de wereld te behoeden van kwade intenties.

In plaats van op te groeien tot helden, worden ze echter belast door hun idiosyncratische opvoeding. Het ontspoorde gezin van superhelden moet nader tot elkaar komen als ze het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer moeten oplossen.

De Umbrella Academy is vanaf 15 februari te zien en heeft een cast met onder meer Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Robert Sheehan, Tom Hopper, Aidan Gallagher & Emmy Raver-Lampman.

The Umbrella Academy Netflix trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram