VIDEO: Een dag in het zware leven van een echte Sushi Master

sushi master Nozomu Abe Sushi Noz New York

VIDEO: Een dag in het zware leven van een echte Sushi Master

Hoe ziet een dag in het leven van een echte Sushi Master eruit? Bekijk nu deze video en check hoe deze foodkunstenaars te werk gaan.

We hebben jullie eerder al sushi tattoos en 3D geprinte sushi laten zien, maar je realiseert je waarschijnlijk niet wat er nodig is om een ​​échte sushi-meester te worden. Bekijk bovenstaande video en ontdek de kunst achter deze Japanse keuken.

Chef Nozomu Abe, eigenaar van Sushi Noz in New York, beheert al 20 jaar de kunst van het maken van sushi. Achter de schermen krijgen te zien wat je nodig hebt om een ​​echte meester te zijn. Food-kanaal Tasty bracht een dag door met Abe om te zien hoe zijn dagelijkse schema eruitziet.

Zijn werkdag begint ‘s morgens als hij aankomt in het restaurant en zijn werknemers al hard aan het werk zijn. Abe inspecteert vervolgens de kwaliteit van de vis van de dag, terwijl hij over de gangen nadenkt. Nadat het menu is voltooid beginnen de chef-kok en zijn team de items klaar te maken. Abe stelt dat 90 procent van het werk wordt afgehandeld voordat de klanten in het restaurant arriveren.

Voorafgaand aan het plaatsen van zijn gasten, versiert Abe het restaurant zorgvuldig, om iedereen een reis door Japan te laten beleven. Wanneer men het restaurant betreedt, draait het allemaal om het naar boven halen van de energie van het eten terwijl elk gerecht voor de gasten wordt afgemaakt.

Voor een gedetailleerde blik op een dag uit het leven van sushi-meester Nozomu Abe, bekijk je de video bovenin. Meer zien? Bekijk dan de video met Daisuke Nakazawa, terwijl hij als sushi master zijnde aan het werk is in zijn sushi-restaurant ‘Sushi Nakazawa’, in New York.

sushi master Nozomu Abe Sushi Noz New York

Post a Comment

#Volg ons op Instagram