TIP: Op deze 5 plekken in Amsterdam zit jij met Valentijnsdag helemaal goed

valentijnsdag in amsterdam tips

TIP: Op deze 5 plekken in Amsterdam zit jij met Valentijnsdag helemaal goed

Bij deze 5 locaties wordt Valentijnsdag in Amsterdam een gegarandeerd succes. Ga jij 14 februari voor cocktails & Aziatisch of voor shakes & burgers?

valentijnsdag in amsterdam tips

De dag van de liefde is in aantocht; volgende week donderdag is het natuurlijk Valentijnsdag. Uiteraard gaan we allemaal extra ons best doen om onze partner die dag in de watten te leggen. Toch? Hier hoort uiteraard een hapje en een drankje bij. Waar je dit het best kunt doen in Amsterdam? Wij helpen je een handje!

Alhoewel 14 februari draait om het verrassen en verwennen van jouw special person, betekent het niet dat jij jezelf hoeft te negeren hoor. Als je namelijk kiest voor een restaurant met jouw favoriete gerechten, dan is het feest voor beiden.

Om het iets gemakkelijker te maken, hebben we een mooi lijstje met restaurants samengesteld. Je vindt hier van alles wat, dus bedenk goed wat jullie allebei wel zouden waarderen met Valentijnsdag in Amsterdam. Enjoy!

5 Tips: Valentijnsdag in Amsterdam

MR PORTER | Ross & Rachel cocktail

Op zoek naar misschien wel het meest romantische uitzicht van Amsterdam? Ga naar het W Hotel en pak de lift naar MR PORTER. Dit exclusieve fine dining steakhouse is gelegen in een van de mooiste historische gebouwen van de stad. Op kunstzinnige wijze smelt de kwaliteit van een modern steakhouse hier samen met de buzz van een chique lounge.

Speciaal voor Valentijn is de Ross & Rachel cocktail ontworpen. Terwijl jouw dame een slokje neemt van haar “Rachel” en jij van jouw “Ross”, genieten jullie van het uitzicht op het paleis. Neem vervolgens plaats in het restaurant, de lounge of aan de chique bar voor een romantisch diner.

Reserveren kan via info@mrportersteakhouse.com of 020-8113399.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who’s the lucky one you’d share our Valentine’s specials: Ross and Rachel with? @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door MR PORTER (@mrporter_official) op

MOMO, Restaurant, Bar & Lounge | Valentine’s Flower Pot

De ideale plek om met Valentijnsdag je geliefde wat extra aandacht te geven. Je was wellicht al bekend met de Aziatische gerechten, de 360-graden bar en cocktails van de beste kwaliteit, maar MOMO pakt speciaal voor Valentijnsdag uit. Op 14 februari is er een speciaal liefdesmenu, met gerechten zoals Tuna Sashimi Set, Unagi & Foie Harumaki en de Wagyu Robatayaki. En niet te vergeten, er zijn ook nieuwe Dim Sum gerechten om te delen van het à la carte menu.

Naast dit speciale menu heeft MOMO Restaurant, Bar & Lounge een extra guilty pleasure voor je: De Valentine’s Flower Pot. Dit dessert is van top tot bodem gemaakt van de lekkerste chocolade en ziet er heel fraai uit. Vanaf 9 februari tot 15 februari kun je dit romantische dessert delen met je lover.

Reserveren kan via info@momo-amsterdam.com of 020-6717474.

THE BUTCHER |  Shakegasm

Niks, geen romantische poespas en gewoon lekker met je vrouwtje eten en relaxen in een wat meer informele sfeer? Vier Valentijnsdag met een burger in je ene hand en een milkshake in je andere hand!

Bij THE BUTCHER Social Club kun je perfect terecht voor de enige echte Shakegasm.  Wat dacht je van de speciale milkshake met aardbeienijs, aardbeienjam, mini marshmallows, slagroom en heel veel snoepjes. Geen dame die dit zou kunnen weerstaan!

Loop de 14e lekker binnen bij dit restaurant.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Shake it up during Valentine’s Day with this pink lady. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door THE BUTCHER (@thebutcher_official) op

IZAKAYA | Valentine’s Dinner in Style

Gek van de Japanse keuken en sushi? IZAKAYA is de meest exclusieve en stijlvolle hotspot van De Pijp in Amsterdam. Neem je date mee naar dit restaurant en dompel jezelf en haar onder in de extravagante en bruisende sfeer. De gerechten van topkwaliteit en energieke DJ ronden het jetsetgevoel helemaal af.

Trek donderdag 14 februari je mooiste outfit uit de kast en ga voor een avondje vol internationale allure!

Reserveren kan via info@izakaya-amsterdam.com of 020-3053090.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Valentine’s day is almost here and if you want your night to be exquisite, then you’ll know where to find us. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op

THE DUCHESS | The Pink Chocolate Explosion

Op welke plek vind je met Valentijnsdag in Amsterdam de perfecte combinatie van heel veel chocolade en cocktails? Wij weten het! THE DUCHESS is met Valentijnsdag absoluut the place to be, want van 9 t/m 14 februari serveert deze adellijke hotspot een limited edition van de bekende ‘Chocolate Explosion’ en verschijnt er, na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, een feestje van roze op je bord. Uiteraard kun je vóór de roze chocolade-explosie genieten van de bijzondere menukaart van het sterrenrestaurant.

Eerder op de dag, tussen 12:30 en 16:00, kun je in de Tea Room genieten van een uitgebreide Afternoon Tea – die ook vanaf het weekend van 9 februari beschikbaar is. Wees wel op tijd met het bevestigen van je plekje op één van de comfortabele banken in de Tea Lounge.

Reserveren kan via info@the-duchess.com of 020-8113322.

Bij welke van de 5 hotspots ga jij Valentijnsdag in Amsterdam vieren?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram