Berlin Grunge Style

Berlin Grunge Style

Berlin Grunge StyleIn Berlijn is deze look al een tijd razend populair en nu begint de rest van Europa deze stijl ook over te nemen.

Gebaseerd op de underground 24-uurs feesten in Berlijn en de jaren 90 is de grunge style terug van weg geweest en niet meer weg te denken uit de herfstcollecties. Denk hierbij aan plaid-shirts, oversized lerenjassen, grove leren boots en skinny jeans.

Het belangrijkste van deze look is dat het ‘dressed down’ is en er niet al te gestyled uitziet. De kleding hoort nonchalant gedragen te worden en er uit te zien alsof er niet al te veel over nagedacht is. Ook al is dit misschien niet helemaal het geval.

herentrends 2013

Draag je geruit overhemd een maatje te groot en combineer deze met een strakke skinny, een stoere leren jas en grove leren boots. Of ga voor een rechte ripped jeans met een nonchalante tanktop en een spijkerjasje. Maar ook een ‘afgedragen’ vest met een bomberjack, gympjes en een beanie kan.

De combinaties voor de grunge look zijn eindeloos! Let vooral op dat je kleding er niet gloednieuw uitziet, maar juist een gedragen en afgeleefde uitstraling heeft. Er zijn eigenlijk niet veel regels voor de grunge style; Alles kan als het er maar ongedwongen en zorgeloos uitziet.

Bron: Stylight

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram