Met deze trends ben jij klaar voor het nieuwe festivalseizoen!

Met deze trends ben jij klaar voor het nieuwe festivalseizoen!

festivalseizoen-trends-fashion-mannen

Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent dat je regelmatig een leuke festivaloutfit bij elkaar moet sprokkelen. Wat zijn de festival trends van deze zomer? We stellen ze in deze post aan je voor!

Alhoewel je op festivals juist de vrijheid hebt om je lekker uit te dossen zoals jij zelf wilt (zoals de pizza guy bovenaan), zijn er altijd trends die het goed doen – of course, daar zijn het trends voor. Iedere zomer zien we wel iets nieuws en iedere zomer zien we bij festivals ook populaire dingen terug. Alhoewel wij voorstander zijn van je eigen stijl, kan het nooit kwaad om een paar zekerheidjes in te bouwen..

  • festivalseizoen-trends-fashion-mannen-1Festivaldagen zijn lang, dus is het zaak dat je er niet alleen goed uitziet, maar dat je kleding ook nog eens comfortabel zit. Houd je outfit daarom simpel en maak hem af met accessoires. Qua broeken zit je deze zomer goed met een slim fit jeans of denim shorts. Draag daar een simpel shirt met V-hals op of ga voor de Berlin grunge style door een nonchalante tanktop met lage armgaten te dragen of opgerolde mouwtjes. Not done deze zomer: hét bloemetjesshirt. Je festivaloutfit van het jaar scoor je gewoon bij één van de vele grote retailers, zoals The Sting, H&M of Zalando. Check vooraf altijd even Kortingbox om te zien of er niet toevallig leuke kortingsacties lopen. Korting = Goedkopere kleding = meer geld voor bier (of andere drankjes)!
  • Wat uiteraard niet mag ontbreken in je festivalcollectie: een zonnebril. Dat zeggen we natuurlijk niet alleen omdat het belangrijk is om je ogen te beschermen tegen de zon, maar ook omdat een festivalseizoen-trends-fashion-mannen-2zonnebril echt bepalend is voor je look. De pilotenbril is nog altijd (en waarschijnlijk voor eeuwig) hip, evenals de houten zonnebril. Verder lijken aluminium-modellen steeds meer aan populariteit te winnen, en mogen zonnebrillen met spiegelglazen ook gewoon weer. Daarnaast zijn customized brillen in opkomst, waarbij je zelf onder andere de materiaalsoort, glazen en kleur van de pootjes kunt veranderen. Bekijk bijvoorbeeld maar eens deze toepassing van Ray-Ban.

 

  • festivalseizoen-trends-fashion-mannen-3Accessoires zijn in, ook voor mannen. Deze zomer mogen hoeden en petten weer uit de kast worden gehaald, al is het wel belangrijk dat je kiest voor een neutraal model zonder al te veel poespas. Neem verder een bomberjack mee voor de avonduurtjes en een poncho voor wanneer het gaat regenen. Qua schoenen kun je het beste voor een paar sneakers kiezen; deze zijn relatief licht, maar geven je voeten wel genoeg ondersteuning. Uit ervaring weet je waarschijnlijk dat je nooit je nieuwste paar mee moet nemen, maar zorg er in ieder geval voor dat je schoenen matchen bij de rest van je outfit. Schoenen maken immers de man!

1 Reactie

  • Elmer
    28 juni 2016

    Die hoeden vind ik wel leuk. Staat altijd feestelijk en dat hoort toch ook wel bij een festival.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram