Nieuwe collectie winterjassen bij Score

Nieuwe collectie winterjassen bij Score

WinterjassenBij Score vind je een ijzersterke collectie winterjassen met een grote variatie in merken, modellen, materialen en details. Grote merken als G-Star RAW, Chasin’ en Diesel ontbreken uiteraard niet. Wil je on trend de straat op, focus je dan op leather jackets, parka’s en gewatteerde jassen in verschillende lengtes.

De 82555 Branco (€ 199,95) is een G-Star RAW jacket in leather look en is van binnen gevoerd. Draag een leather jacket op een destroyed jeans. Chasin’ brengt meerdere parka’s in diverse kleuren met rijke details (vanaf € 129,95).  Downjackets van Diesel zijn lichtgewicht jassen met veel pockets, gemaakt van de mooiste stoffen. We zien dit seizoen ook veel combinaties van verschillende stoffen, en met rijke  details (denk aan leren labels en mooie voeringen). Naast de leather jackets, parka’s en gewatteerde jassen hebben de merken een ruime collectie gevuld met andere modellen. Kortom: genoeg keuze om de kou te trotseren.

Benieuwd naar de colour ways van deze herfst? Hero we go: de najaarskleuren zijn bordeaux rood, zwart, army green, blauw en bruintinten, zoals khaki en roest. Tip: combineer je jacket met de juiste accessoires, zoals gebreide shawls, leren handschoenen of kleurrijke mutsen. Winteraccessoires. Laat maar komen die kou!

De winterjassen zijn verkrijgbaar vanaf € 119,95.  Check de nieuwste winterjassencollectie in de Score webshop of ga naar één van de 80 Score winkels.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram